• Egyéni szupervízió

            Az egyéni szupervízió a szupervizált és a szupervízor személyes találkozása. A munka diádikus, négyszemközti formában zajlik, mely kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló együttgondolkodást jelent.

            A szupervizált a szupervízorral kettesben beszélget a dilemmáiról. A reflexió fókuszában a saját szakmai elakadás van, kétszemélyes formája miatt intimebb, mélyebb szintű és személyesebb tanulást eredményez.
            Egy kötelezettségek nélküli első személyes interjú és szerződéskötés után kezdődik a folyamat, melynek célja a szupervizált és az őt foglalkoztató témák, a szerződés és a folyamat részleteinek megismerése és átbeszélése. A szupervízor és a szupervizált általában két heti rendszerességgel találkoznak, egy alkalom 60 percből áll.  KAPCSOLÓDÓ:
  » Dr. Bagdy Emőke - szupervízió vs. coaching vs. mentoring (YouTube)
  » Tréning, coaching, szupervízió és mentoring közti különbségek

Team-szupervízió

team szupervizio

A team tagok tudása, tapasztalata
összeadódik és aktivizálódik a folyamat során: közös tudássá válik, ezáltal erősítve a csoport kohézóját...

Tovább olvasás

Csoport-szupervízió

csoport szupervízió

A csoport a tagok meglévő tapasztalataira épít minden tag kérdésekkel, visszajelzésekkel, reflexiókkal segíti az esethozót problémája és önmaga...

Tovább olvasás

Szupervízió

szupervízió

Ahhoz, hogy hatékonyak és sikeresek maradhassunk, nagyon fontos, hogy ismerjük a saját mentális működési mechanizmusunkat, hogy figyeljünk...

Tovább olvasás